Ga naar de inhoud

Kies je avontuur

Beleef nieuwe kano-avonturen. Het vakantieprogramma voor 2024 vind je hier.

DatumOmschrijving
6 mei t/m 13 meiKanovakantie Portugal
23 juni t/m 20 juniKampeertrektocht Mecklenburg
19 juli t/m 21 juliCursusweekend zeekajakken voor beginners
8 augustus t/m 12 augustusKleintje Duitse wad
24 augustus t/m 1 septemberKano kampeertocht Zweden
14 en 15 septemberWeekendje Ameland


Kies je favoriete tochten en reserveer tijdig want vol = vol!

trainingen en vakanties bij klaas

Veiligheid staat voorop

Wie op zee wil varen moet ook de gevaren van de zee kennen en er respect voor hebben. Daarom staan bij ons plezier en veiligheid voorop. We stellen hoge eisen aan het materiaal en de afspraken en samenwerking in de groep moeten optimaal zijn. Niet alleen trainers maar ook deelnemers zien naar elkaar om.

Passie klaas hofman

Klaas Hofman is al meer dan 25 jaar actief als zee-instructeur en eigenaar van de Eerste Groninger Kanoschool voor Zeekajakvaren. Kajakken op groot water brengt je dichter bij de natuur. Het is Klaas zijn werk en passie om gasten deel te laten nemen aan deze outdoorsport. Veel gastvaarders van Klaas zijn inmiddels ook doorgewinterde zeevaarders en 9 van de 10 deelnemers keren jaar na jaar terug om weer uit te varen naar een volgend avontuur.

Betere techniek

Betere techniek geeft meer vaarplezier. Klaas en zijn instructeurs hebben jarenlange ervaring met lesgeven. Zeevaren is hun passie. Ook tijdens je vaarvakantie kun je werken aan je vaardigheden. Natte oefeningen doen we graag bij aangename watertemperaturen. Nog beter vertrouwd raken met de golven, stromingen en getijden lukt het beste bij een instructeur met veel ervaring en plezier in z’n werk. Klaas is je als vaarleider en instructeur graag van dienst, dus als je vragen hebt over je techniek, stel ze dan onder het varen.

Wij houden van de Waddenzee

Lauwersoog en Holwerd zijn afvaarthavens nabij Wirdum. Het oostelijk Waddengebied, de Duitse Wadden en de Dollard zijn dus goed bereikbaar vanaf het basiskamp.

Zwerftochten op de Waddenzee, met de gezelligheid van kamperen, potje koken, kampvuurtje en een zijn met de natuur. Uniek is onze Waddenzee met haar geulen, drooggevallen zandplaten, schitterende eilanden en zeldzame flora en fauna.

Wadden in Beeld geeft breed inzicht over wat er in de Waddenzee gebeurt. Uitgave van het Kernteam Basismonitoring Wadden

Als je al eens met Klaas hebt gevaren of een gastenverblijf hebt gehuurd mail ons dan een korte recensie.

Volgt…

Als je al eens met Klaas hebt gevaren of een gastenverblijf hebt gehuurd mail ons dan een korte recensie!

Volgt…